Гарнір макарони по-флотськи

Гарнір макарони по-флотськи

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Гарнір макарони по-флотськи

  • курка (філе): 350 г.
  • макарони: 200 г
  • морква: 1 шт.
  • цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • зелена цибуля: пів пучка
  • селера (корінь) : 100 г
  • куркума: 1 ч. ложка
  • сіль, перець: за смаком

Як приготувати Гарнір макарони по-флотськи

Готуємо так:

  1. Моркву натерти на тертці. Селеру та цибулю дрібно нарізати. Усі овочі потушкувати.
  2. Куряче філе нарізати соломкою, обсмажити. Додати  овочі, куркуму, сіль та перець, перемішати. Тушкувати ще 5 хвилин.
  3. Макарони зварити, поєднати з куркою, перемішати. Перед подачею посипати зеленою цибулею.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гарнір макарони по-флотськи

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал