
Рецепт вершкових млинців
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Рецепт вершкових млинців
- молоко - 2-3 склянки,
- дріжджі - 50 г,
- яйця - 2 шт.,
- жирні вершки - 1/2 склянки,
- пшеничне борошно - 3 склянки,
- сіль - 2 ч. ложки,
- цукор - 3 ст. ложки.
Як приготувати Рецепт вершкових млинців
-
Змішайте 1,5 склянки теплого молока з дріжджами, додайте сіль, цукор і ретельно перемішайте.
-
Введіть 2 склянки борошна і перемішайте до однорідної маси. Залиште на 20-30 хвилин, щоб тісто для млинців піднялося.
-
Як тільки тісто почне «рости», додайте яєчні жовтки, склянку борошна, розведіть молоком, що залишилося і перемішайте до однорідної консистенції. Оренда опалубки Чернівці
-
Білки збийте в міцну піну. Окремо збийте вершки.
-
Плавно введіть в тісто білки, потім вершки, перемішайте і дайте настоятися 30-40 хвилин. Випікайте млинці з двох сторін на сковорідці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Гостра паста
-
Суп “Капучіно” з печериць
-
Шашлик із яловичини, маринований у вині
-
Банановий кекс з родзинками
-
Салат «Великоднє яйце»