camcumgirls
Рецепт вершкових млинців

Рецепт вершкових млинців

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт вершкових млинців

  • молоко - 2-3 склянки,
  • дріжджі - 50 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • жирні вершки - 1/2 склянки,
  • пшеничне борошно - 3 склянки,
  • сіль - 2 ч. ложки,
  • цукор - 3 ст. ложки.

Як приготувати Рецепт вершкових млинців

  1. Змішайте 1,5 склянки теплого молока з дріжджами, додайте сіль, цукор і ретельно перемішайте.

  2. Введіть 2 склянки борошна і перемішайте до однорідної маси. Залиште на 20-30 хвилин, щоб тісто для млинців піднялося.

  3. Як тільки тісто почне «рости», додайте яєчні жовтки, склянку борошна, розведіть молоком, що залишилося і перемішайте до однорідної консистенції. Оренда опалубки Чернівці

  4. Білки збийте в міцну піну. Окремо збийте вершки.

  5. Плавно введіть в тісто білки, потім вершки, перемішайте і дайте настоятися 30-40 хвилин. Випікайте млинці з двох сторін на сковорідці.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал