Рецепт закуски з авокадо, креветок і червоної ікри

Рецепт закуски з авокадо, креветок і червоної ікри

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт закуски з авокадо, креветок і червоної ікри

  • авокадо - 1 шт.,
  • креветки - 10-12 шт.,
  • цибуля-шалот (подрібнена) - 0,5 ч. ложки,
  • лимонний сік - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • червона ікра - для прикраси.

Як приготувати Рецепт закуски з авокадо, креветок і червоної ікри

  1. Варені креветки очистіть і дрібно поріжте.

  2. Цибулю-шалот змішайте з креветками, додайте сіль і чорний мелений перець.

  3. Авокадо очистіть і розімніть вилкою. Влийте лимонний сік, приправити сіллю і перцем за смаком.

  4. На тарілку покладіть кулінарне кільце, на третину кільця викладіть авокадо, гарненько примніть.

  5. Зверху викладіть шар креветок, потім шар авокадо. Мужские кроссовки Львов

  6. Розгладьте поверхню зворотною стороною чайної ложки і зніміть кільце.

  7. Прикрасьте закуску червоною ікрою і шматочками лимона.

Якщо вам сподобався цей кулінарний рецепт, але у вас немає кулінарного кільця, зробіть його з пластикової пляшки, обрізавши дно і верхівку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал