Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами

Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами

  • гуска ціла: 1 шт.
  • мед: 3 ст. ложки
  • яблука: 4 шт.
  • апельсини : 4 шт.
  • сіль, перець за смаком
  • часник: 2-3 зубчики

Як приготувати Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами

Готуємо так:

  1. Тушку помити. Змішати мед з сіллю і перцем, вичавити часник. Натерти гуску цією сумішшю. Зробити маленькі надрізи, щоб витікав жир. Яблука порізати і вийняти серцевину. Апельсини порізати зі шкуркою. Нафарширувати тушку фруктами. Зашити нитками.
  2. Викласти гуску у жаровню, накрити кришкою, запікати 1,5 години, поливаючи жиром, що виділяється. Потім зняти кришку і зарум’янити протягом 20 хвилин (можна в режимі  гриль). Перед подачею вийняти нитки.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал