Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами
- гуска ціла: 1 шт.
- мед: 3 ст. ложки
- яблука: 4 шт.
- апельсини : 4 шт.
- сіль, перець за смаком
- часник: 2-3 зубчики
Як приготувати Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами
Готуємо так:
- Тушку помити. Змішати мед з сіллю і перцем, вичавити часник. Натерти гуску цією сумішшю. Зробити маленькі надрізи, щоб витікав жир. Яблука порізати і вийняти серцевину. Апельсини порізати зі шкуркою. Нафарширувати тушку фруктами. Зашити нитками.
- Викласти гуску у жаровню, накрити кришкою, запікати 1,5 години, поливаючи жиром, що виділяється. Потім зняти кришку і зарум’янити протягом 20 хвилин (можна в режимі гриль). Перед подачею вийняти нитки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Курячі “шашлички” з фісташками
- Домашня тушонка
- Яєчня в хлібі
- Голубці з картоплею і гречкою
- Яловиче філе, тушковане в червоному вині