rіzdvyana guska

Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами

Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Рівень складності: Легко

Цінова категорія: Доступно

Кількість порцій: 6

Час приготування: 120 min

На святковий стіл

Інгредієнти для приготування: Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами

  • гуска ціла: 1 шт.
  • мед: 3 ст. ложки
  • яблука: 4 шт.
  • апельсини : 4 шт.
  • сіль, перець за смаком
  • часник: 2-3 зубчики

Як приготувати Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами

Готуємо так:

  1. Тушку помити. Змішати мед з сіллю і перцем, вичавити часник. Натерти гуску цією сумішшю. Зробити маленькі надрізи, щоб витікав жир. Яблука порізати і вийняти серцевину. Апельсини порізати зі шкуркою. Нафарширувати тушку фруктами. Зашити нитками.
  2. Викласти гуску у жаровню, накрити кришкою, запікати 1,5 години, поливаючи жиром, що виділяється. Потім зняти кришку і зарум’янити протягом 20 хвилин (можна в режимі  гриль). Перед подачею вийняти нитки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера: Встановити
Категорія: Другі страви, Кулінарні рецепти з фото, Різдвяні страви, Рецепти до свята | Мітки: , ,
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендуємо приготувати: