Різдвяні цукерки «Тростини»

Різдвяні цукерки «Тростини»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Різдвяні цукерки «Тростини»

  • цукрова паста (мастика) біла - скільки знадобиться,
  • червоний харчовий барвник - кілька крапель,
  • олія м'яти (кориці або мандарина) - за смаком,
  • цукрова пудра для посипання.

Як приготувати Різдвяні цукерки «Тростини»

  1. У мастику додайте масло м’яти, ретельно замісіть.
  2. Розділіть мастику на дві рівні частини, в одну додайте червоний харчовий барвник, перемішайте.
  3. Ще раз розділіть мастику навпіл і розкачайте в ковбаску. Розкачайте їх в “мотузки” і перекрутіть між собою.
  4. Мотузки з мастики можна сформувати у вигляді тростин або дрібно порізати на цукерки-льодяники. Посипте цукровою пудрою. Підсушіть їх протягом 2 днів.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал