Інгредієнти для приготування: Різдвяні цукерки «Тростини»
- цукрова паста (мастика) біла - скільки знадобиться,
- червоний харчовий барвник - кілька крапель,
- олія м'яти (кориці або мандарина) - за смаком,
- цукрова пудра для посипання.
Як приготувати Різдвяні цукерки «Тростини»
- У мастику додайте масло м’яти, ретельно замісіть.
- Розділіть мастику на дві рівні частини, в одну додайте червоний харчовий барвник, перемішайте.
- Ще раз розділіть мастику навпіл і розкачайте в ковбаску. Розкачайте їх в “мотузки” і перекрутіть між собою.
- Мотузки з мастики можна сформувати у вигляді тростин або дрібно порізати на цукерки-льодяники. Посипте цукровою пудрою. Підсушіть їх протягом 2 днів.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Морозиво «Чарівна казка Шехрезади»
-
Шоколадна ковбаска
-
Гарбуз в медово-ромовому сиропі
-
Цукерки «Горіхова насолода»
-
Семіфреддо з малиною і горішками