camcumgirls
Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Різотто з білими грибами

  • білі гриби -100 г,
  • рис для різотто -80 г,
  • цибуля -0,5 шт.,
  • пармезан -40 г,
  • вершкове масло -10 г,
  • грибний бульйон (солоний) -300 мл,
  • коньяк -50 мл,
  • оливкова олія для смаження.

Як приготувати Різотто з білими грибами

  1. У глибокій сковороді на невеликій кількості оливкової олії обсмажте порізані гриби і цибулю.
  2. Додайте сухий рис, готуйте, помішуючи. Потім додайте в рис коньяк. Після повного випаровування коньяку поступово, помішуючи, влийте гарячий грибний бульйон. Готуйте до готовності.
  3. Готове різотто зніміть з вогню, залиште на 1-2 хвилини, і потім додайте тертий пармезан і вершкове масло.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал