Різотто з грибами

Різотто з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Різотто з грибами

  • рис: 320 г
  • гриби: 400-500 г
  • цибуля: 1 шт.
  • вершкове масло: 40 г
  • твердий сир: 40 г
  • сіль, чорний мелений перець, кмин: за смаком

Як приготувати Різотто з грибами

Готуємо так:

  1. Свіжі гриби почистити, помити, порізати тонкими пластинками. Сир натерти на тертці.
  2. Цибулю нарізати кубиками або півкільцями і підсмажити на половині вершкового масла. Додати до цибулі гриби, кмин, сіль, перець і тушкувати на невеликому вогні. Коли рідина, що утвориться, випарується, залити гриби невеликою кількістю окропу і тушкувати ще 20 хвилин, за необхідності доливаючи воду.
  3. Рис залити невеликою кількістю окропу і залишити на 5-10 хвилин, щоб увібрав воду. Опісля кілька хвилин підсмажувати його на середньому вогні на решті масла. Додати рис в посудину з грибами, за необхідності ще досолити, залити окропом так, щоб покривав рис і тушкувати на невеликому вогні 20-30 хвилин.
  4. Подавати різотто гарячим, посипавши тертим сиром.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал