Різотто з куркою

Різотто з куркою

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Різотто з куркою

  • рис Арборіо – 350 г,
  • куряче філе – 400г,
  • вино біле напівсухе – 200мл,
  • цибуля – 100г,
  • бульйон курячий – 1200 мл,
  • перець солодкий жовтий – 1 шт.,
  • кукурудза консервована – 200г,
  • оливкова олія – 30мл,
  • сіль морська – 1 ч. ложка,
  • перець черний молотый – 1/4 ч. чайної ложки,
  • шафран – 1/8 ч. ложки,
  • твердий сир – 100 г.

Як приготувати Різотто з куркою

Готуємо так: 

1. У невеликій кількості олії обсмажте подрібнену цибулю, а потім додайте подрібнену мілкими шматочками курку.

2. Коли курка стане білого кольору, додайте в сковорідку кубики жовтого перцю.

3. Перемішайте, готуйте кілька хвилин, а потім додайте шафран.

4. Додайте у сковороду рис, посоліть, готуйте 2-3 хвилини. Додайте вино невеликими порціями, продовжуючи помішувати. Коли рис вбере вино, потроху додавайте гарячий бульйон.

5. Додайте кукурудзу.

6. Продовжуйте помішувати і вливати бульйон маленькими порціями.

7. Коли рис буде готовий, спробуйте чи достатньо солі, а також поперчіть.

8. Натріть пармезан, або будь-який інший твердий сир, щоби вкінці посипати ним готове різотто. Подавайте різотто з куркою гарячим, посипавши його пармезаном.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Різотто з куркою

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал