
Рожева манна каша
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
1
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Рожева манна каша
- манна крупа: 2 ст. ложки
- молоко: 300 мл
- цукор: 1 ст. ложка
- вода: 30 мл
- сироп ягідний: 1 ст. ложка
Як приготувати Рожева манна каша
Готуємо так:
- Молоко змішати з водою, довести до кипіння, додати цукор, всипати манну крупу. Варити 5 хвилин, постійно помішуючи. Зняти з вогню, додати ягідний сироп, перемішати. Прикрасити кусочками банана.
* Ягідний сироп можна замінити варенням або морквяним соком.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Цукрові пасхальні яйця
-
Морозиво “Бейліс”
-
Сливовий мармелад
-
Банани, печені на мангалі
-
Млинцевий пиріг з сиром, курагою та шоколадом