Рожева манна каша

Рожева манна каша

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Рожева манна каша

  • манна крупа: 2 ст. ложки
  • молоко: 300 мл
  • цукор: 1 ст. ложка
  • вода: 30 мл
  • сироп ягідний: 1 ст. ложка

Як приготувати Рожева манна каша

Готуємо так:

  1. Молоко змішати з водою, довести до кипіння, додати цукор, всипати манну крупу. Варити 5 хвилин, постійно помішуючи. Зняти з вогню, додати ягідний сироп, перемішати. Прикрасити кусочками банана.

* Ягідний сироп можна замінити варенням або морквяним соком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал