Рожеві млинці

Рожеві млинці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Рожеві млинці

  • буряк: 1 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • молоко: 1 склянка
  • борошно: 150 г.
  • сода: ½ ч. ложки
  • оливкова олія : 3 ст. ложки
  • сіль за смаком
  • Для начинки
  • сир кисломолочний: 200 г.
  • зелень: пів пучка
  • часник: 2 зубчики
  • сіль за смаком

Як приготувати Рожеві млинці

Готуємо так:

  1. Буряк натерти на тертці, відтиснути сік. Яйця збити, додати сіль, молоко, просіяне борошно, соду. Перемішати, додати буряковий сік – це надасть тісту рожевого кольору. В готове тісто додати олію, перемішати. Спекти млинці на розігрітій сковороді, змащеній олією.
  2. Приготувати начинку. Сир розім’яти виделкою, посолити. Зелень порізати та додати в сир. Зубчики часнику почистити та пропустити через часникодавку, додати до маси, перемішати.  Покласти начинку в млинець, загорнути. Перед подачею на стіл можна прикрасити листочком м’яти.

* Смак бурякового соку в тісті не відчувається, тому такі млинці можна робити і соленими, і солодкими.

* Кисломолочний сир можна замінити сиром «Філадельфія».

* З буряку, що лишився, можна приготувати начинку для млинців: буряк перемішати зі сметаною,  грецькими горіхами та чорносливом, посолити, загорнути у млинці.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал