Рожевий гарячий шоколад

Рожевий гарячий шоколад

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Рожевий гарячий шоколад

  • молоко: ½ склянки
  • сметана: 2 ст. ложки
  • білий шоколад: 50 г
  • ягідний сироп: 1 ст. ложка

Як приготувати Рожевий гарячий шоколад

Готуємо так:

  1. Шоколад розтопити на водяній бані, додати 2 ст. ложки молока, перемішати. Решту молока та сметану нагріти, довести до кипіння, влити в шоколад. Розмішати до однорідності.
  2. Додати ягідний сироп, перемішати. Налити в склянку, прикрасити зефіром.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал