camcumgirls
Рубіновий торт

Рубіновий торт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 180 min

Інгредієнти для приготування: Рубіновий торт

  • Для бесквіту:
  • Мука -350гр.
  • Цукор -300гр.
  • Какао -25гр.(1ст.л.)
  • Яйця -3 шт.
  • Розпушувач -2ч.л.
  • Сода -1ч.л.
  • Сметана(10-15%) -280мл
  • Барвник червоний(порошком або гелевий)
  • Олія -300мл.
  • Для крему:
  • Білок - 3 шт.
  • Цукор -150гр.
  • Для глазурі:
  • Шоколад чорний -100гр.
  • Молоко -30мл.
  • Масло вершкове -15гр.
  • Для прикраси:
  • Ягоди малини та полуниці

Як приготувати Рубіновий торт

Приготування:
Для початку потрібно приготувати бесквіт:
1.Муку просіяти, додоти цукор, какао, сіль, розпушувач та гашену соду та перемішати
2.Яйця взбити, долити олію, сметану таперемішати .
3.З’єднати цю суміш із сухою та додати барвник(якщо порошком то попередньо розвести з ч.л. води)
4.Форму застилити пергаментом за змастити вершковим маслом.
5.Влити тісто у форму та випікати при температурі 170-180 градусів 30-40 хв.
6.Дати готовому бесквіту вистигнути та акуратно розрізати на три частини.

Приготувати крем можна приготувати швидше(коли бесквіт буде випікатись)
1.У антипригарний посуд насипаємо цукор та додаємо трохи води(готуємо сироп)
2.за цей час взбиваємо міксером охолодженні білки до твердих піків.
3.Готовий сироп посупово вливаємо в білок і помалу взбиваємо на малій швидкості, тобі взбиваємо крем ше 8-10 хвилин і ставимо у холодильник до повного охолодження.

Бесквіт вийшов вологим тому просто змащуєм кремом кожен корж, верх та краї, та ставимо у холодильник.

Глазур:
На водяній бані топимо шоколад з молоком та маслок(змішуєм все зразу) і поливаємо наш торт.
Коли глазурь застигне прикрашаємо ягодами малини, полуниці(за бажанням можна додати її при змазуванні коржів)
Дати торту постояти не менш 4-5 годин.

Автор рецепту: Маланчук Ірина, м. Червоноград
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал