Рулет із печінкового паштету «Янтарний»

Рулет із печінкового паштету «Янтарний»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Рулет із печінкового паштету «Янтарний»

  • куряча печінка - 700 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 2 шт.,
  • вершкове масло - 150 г,
  • рослинна олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Рулет із печінкового паштету «Янтарний»

  1. Печінку вимийте, обсмажте на рослинній олії, стушкуйте до м’якості. Моркву відваріть. Цибулю наріжте і підсмажте. Печінку, цибулю та моркву двічі пропустіть через м’ясорубку. Посоліть, поперчіть, добре перемішайте.

  2. Паштет викладіть на харчову плівку і розрівняйте. Зверху нанесіть шар розм’якшеного вершкового масла. Акуратно піднімаючи одну сторону харчової плівки, загорніть щільний рулет. Безворсовые ковры

  3. Поставте рулет в холодильник на кілька годин. При подачі наріжте рулет скибочками. Прикрасьте рулет червоним солодким перцем, оливками, зеленим горошком, зеленню.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Рулет із печінкового паштету «Янтарний»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал