Рулет з індика «Ароматний»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Час приготування:
150 min
Інгредієнти для приготування: Рулет з індика «Ароматний»
- грудка індика - 2 половинки,
- вершкове масло (розм'якшене) - 3 ст. ложки,
- листя чебрецю - 1 ст. ложка,
- листя шавлії - 2 ст. ложки,
- зелень петрушки - 2 ст. ложки,
- часник - 1 зубець,
- вино (біле, сухе) - 1 склянка,
- лимон - 1 шт.,
- оливкова олія,
- морська сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Рулет з індика «Ароматний»
- Грудку індика розріжте уздовж але не до кінця, розгорніть. М’ясо після розрізу має стати одним плоским шматком.
- У невеликій мисці змішайте розм’якшене вершкове масло, чебрець, лимонну цедру і часник. Приготовленою сумішшю змастіть внутрішню частину грудинки, посипте листям шавлії і петрушки, потім посоліть і поперчіть.
- Поверніть рулет і викладіть швом вниз, за бажанням, закріпіть зубочисткою або ниткою. Побризкайте оливковою олією, сіллю, перцем, залийте білим вином, лимонним соком.
- Випікайте протягом 1,5-2 годин при температурі 170 °С. Готову страву поріжте на шматочки і прикрасьте зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Йоркширський м’ясний паштет
- Новорічна закуска “Ялиночки”
- Соте з баклажанів зі сливою
- Печериці, фаршировані морепродуктами
- Мариновані яйця з начинкою