camcumgirls
Рулет зі сала

Рулет зі сала

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Рулет зі сала

  • сало зі шкірою - 1 кг,
  • часник - 4-5 зубців,
  • сіль, лавровий лист, чорний і червоний перці, коріандр, листя петрушки за смаком.

Як приготувати Рулет зі сала

  1. Приготуйте приправу для сала, змішавши мелений лавровий лист, чорний і червоний перці, коріандр і листя петрушки.
  2. Відокремте від сала шкуру. Плоский шматок сала посипте з обох сторін приправою і посоліть. Посипте сало порізаним пластинками часником. Скрутіть сало в рулет, а потім оберніть свинячою шкурою. Щоб шкурка трималася, щільно оберніть її нитками, а потім замотайте рулет фольгою.
  3. Запікайте при 170 °С півтори години. Коли сало стече від жиру і охолоне, поставте його в холодильник.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал