Інгредієнти для приготування: Рулет зі свинини
- свинина (філе, задня частина) - 1 кг,
- куряча грудка - 300 г,
- сир за смаком,
- морква - 1 шт.,
- мед і гірчиця для змащування,
- оливкова олія, бальзамічний оцет, сіль і суміш мелених перців за смаком.
Як приготувати Рулет зі свинини
- Свинині надайте прямокутну форму, трохи відбийте і замаринуйте в суміші оливкової олії, бальзамічного оцту, солі і перцю.
- На підготовлене м’ясо натріть сир, зверху розподіліть тонкі пласти курячої грудки, посоліть, поперчіть, знову посипте тертим сиром. На нього викладіть порізану кубиками і обсмажену на олії моркву. Загорніть рулетом, закріпіть зубочистками, обсмажте на великому вогні до скориночки. Викладіть в рукав для запікання і поставте в духовку на 2 години при 170 °С.
- Рукав обережно розріжте, рулет змастіть сумішшю меду і гірчиці. Запікайте 15 хвилин при 200 °С. М’ясо вийміть, загорніть у фольгу, накрийте рушником, залиште на 10-15 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
«Хворост» із картопляного тіста
-
Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи
-
Сирні трюфелі
-
Закуска “Букет троянд”
-
«Піца» з броколі та сиром на лаваші