Рулет зі свинини

Рулет зі свинини

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Рулет зі свинини

  • свинина (філе, задня частина) - 1 кг,
  • куряча грудка - 300 г,
  • сир за смаком,
  • морква - 1 шт.,
  • мед і гірчиця для змащування,
  • оливкова олія, бальзамічний оцет, сіль і суміш мелених перців за смаком.

Як приготувати Рулет зі свинини

  1. Свинині надайте прямокутну форму, трохи відбийте і замаринуйте в суміші оливкової олії, бальзамічного оцту, солі і перцю.
  2. На підготовлене м’ясо натріть сир, зверху розподіліть тонкі пласти курячої грудки, посоліть, поперчіть, знову посипте тертим сиром. На нього викладіть порізану кубиками і обсмажену на олії моркву. Загорніть рулетом, закріпіть зубочистками, обсмажте на великому вогні до скориночки. Викладіть в рукав для запікання і поставте в духовку на 2 години при 170 °С.
  3. Рукав обережно розріжте, рулет змастіть сумішшю меду і гірчиці. Запікайте 15 хвилин при 200 °С. М’ясо вийміть, загорніть у фольгу, накрийте рушником, залиште на 10-15 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал