camcumgirls
Рулет зі збитими вершками та бананами

Рулет зі збитими вершками та бананами

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Рулет зі збитими вершками та бананами

  • Для тіста:
  • борошно - 150 г,
  • цукор - 150 г,
  • яйця - 4 шт.,
  • газована вода - 4 ст. ложки,
  • какао - 1 ст. ложка,
  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка.
  • Для крему:
  • вершки - 750 мл,
  • банани - 3-4 шт.,
  • цукрова пудра - 60 г,
  • желатин - 20 г,
  • ванільний цукор - 1 пачка,
  • лимонний сік,
  • шоколад - для оздоблення.

Як приготувати Рулет зі збитими вершками та бананами

  1. У великій мисці змішати борошно, какао та розпушувач. Відділити білки від жовтків. Жовтки збити вінчиком.

  2. Поставити газовану воду в морозилку на кілька хвилин. Білки збити окремо з льодяною газованою водою, поступово додаючи цукор.

  3. Змішати борошно з жовтками. Замісити тісто, поступово додаючи збиті білки.

  4. Застелити деко папером для випічки, викласти готову суміш та розподілити по поверхні дека. Випікати в розігрітій до температури 200º С духовці протягом 12 хвилин. Вийняти корж з духовки, зняти папір для випічки та залишити на деякий час, щоб корж охолов.

  5. Залити желатин невеликою кількістю теплої води та залишити набухати. Поставити мисочку з желатином на водяну баню та повністю розтопити желатин, безперервно помішуючи. Змішати желатин з вершками, додати цукрову пудру та ванільний цукор. Ретельно збити вершки.

  6. Банани почистити. Шоколад потерти на великій тертці. На охололий корж викласти 2/3 збитих вершків та почищені цілі банани. Збризнути кількома каплями лимонного соку та згорнути рулет. Решту вершків акуратно викласти поверх рулету. Присипати тертим шоколадом. Поставити рулет в холодильник хоча б на 1 годину.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал