
Рулети “Баклажанофф”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Рулети “Баклажанофф”
- баклажани: 3 шт.
- м'ясний фарш: 200 г
- морква: 1 шт.
- цибулина: 1 шт.
- кетчуп чилі: 1 ст. ложка
- яйця: 2 шт.
- сир твердий: 100 г
- невеликий пучок зелені петрушки та кропу, рослинна олія, сіль і спеції за смаком
Як приготувати Рулети “Баклажанофф”
Готуємо так:
- Баклажани помити і порізати уздовж на пластинки, залити солоною водою і дати постояти 30 хвилин. Потім кожну пластинку обсмажити на олії і скласти на серветку, щоб стік жир.
- Моркву і цибулю очистити і натерти на тертці, обсмажити на рослинній олії 2-3 хвилини, додати фарш, перемішати і смажити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин, потім додати кетчуп, сіль, спеції і залишити смажитися ще 7-10 хвилин. Дати охолонути.
- Яйця відварити накруто, натерти їх на тертці і додати до фаршу. Сир теж натерти на тертці і додати до фаршу. Зелень дуже дрібно порубати і додати до фаршу. Фарш добре перемішати, посолити за смаком та додайте спецій.
- Перемазати кожну пластиночку баклажана фаршем, скрутити і викласти на блюдо. Прикрасити за смаком.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска з червоною ікрою
-
Закуска “Горішки”
-
Котлети з кабачків і капусти
-
Фаршировані яйця
-
Закуска «Світлофор»