Рулети “Баклажанофф”

Рулети “Баклажанофф”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Рулети “Баклажанофф”

  • баклажани: 3 шт.
  • м'ясний фарш: 200 г
  • морква: 1 шт.
  • цибулина: 1 шт.
  • кетчуп чилі: 1 ст. ложка
  • яйця: 2 шт.
  • сир твердий: 100 г
  • невеликий пучок зелені петрушки та кропу, рослинна олія, сіль і спеції за смаком

Як приготувати Рулети “Баклажанофф”

Готуємо так:

  1. Баклажани помити і порізати уздовж на пластинки, залити солоною водою і дати постояти 30 хвилин. Потім кожну пластинку обсмажити на олії і скласти на серветку, щоб стік жир.
  2.   Моркву і цибулю очистити і натерти на тертці, обсмажити на рослинній олії 2-3 хвилини, додати фарш, перемішати і смажити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин, потім додати кетчуп, сіль, спеції і залишити смажитися ще 7-10 хвилин. Дати охолонути.
  3. Яйця відварити накруто, натерти їх на тертці і додати до фаршу. Сир теж натерти на тертці і додати до фаршу. Зелень дуже дрібно порубати і додати до фаршу. Фарш добре перемішати, посолити за смаком та додайте спецій.
  4.  Перемазати кожну пластиночку баклажана фаршем, скрутити і викласти на блюдо. Прикрасити за смаком.
Автор рецепту: Олена Каленська, м. Коростень
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал