Рулетики з лаваша з куркою і шампіньйонами

Рулетики з лаваша з куркою і шампіньйонами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Рулетики з лаваша з куркою і шампіньйонами

  • лаваш - 3-4 шт.,
  • куряче філе - 400 г,
  • шампіньйони - 350 г,
  • сир - 100 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • сметана - 200 г,
  • томатна паста - 2 ст. ложки,
  • олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • зелена цибуля - для посипання.

Як приготувати Рулетики з лаваша з куркою і шампіньйонами

  1. Куряче філе відваріть і поріжте невеликими шматочками.

  2. Поріжте гриби і цибулю. Гриби обсмажте на невеликій кількості олії до напівготовності (4 хвилини). Додайте в сковороду цибулю і обсмажуйте ще 5 хвилин, посоліть, поперчіть.

  3. У сковороду з грибами додайте сметану, обсмажуйте ще 2 хвилини, щоб суміш загусла.

  4. Додайте порізане куряче філе і натертий сир (трохи сиру залиште для прикраси), перемішайте.

  5. Поки начинка остигає, підготуйте лаваш. Кожен лаваш розріжте на 2 частини. На край лаваша викладіть начинку і скрутіть в рулет.

  6. Рулети щільно викладіть у форму. Середини рулетиків змастіть томатною пастою.

  7. Зверху посипте сиром і зеленою цибулею.

  8. Запікайте в духовці 5-10 хвилин при температурі 180 °C.

     Готову страву подавайте з салатом зі свіжих овочів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал