Риба фарширована грибами

Риба фарширована грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Риба фарширована грибами

  • пеленгас: 1,5-2 кг
  • шампіньони: 500 г.
  • рис: 0,5 склянки
  • олія: для смаження
  • сіль, перець, приправи для риби: за смаком

Як приготувати Риба фарширована грибами

Готуємо так:

  1. Рибу помити, почистити, розрізати її живіт, витягнути нутрощі та хребет. При цьому старатися не порушувати цілісності риби.
  2. Гриби помити, почистити та посмажити на рослинній олії до готовності. Рис промити та відварити в підсоленій воді до готовності. Потім перемішати рис з грибами, посолити, поперчити. Наповнити рибу цим фаршем, зашити розріз. Рибу загорнути у фольгу  та поставити запікатися в духовку на 45 хвилин. Готову рибу прикрасити скибками лимону, гілочками зелені та квіточками з моркви.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Риба фарширована грибами

  1. А я замість пеленгаса беру коропа. Якщо готую для гостей то беру великого коропа (більше двох кг), він жирніший і клопоту з одним менше ніж з двома. Декілька разів брала дві рибини, але вирішила, що одна – краще. Рис я не додаю. Ось мій рецепт: Короп 2 кг, дві булочки, 1-2 цибулини (разом з м’ясом риби пропускаю через м’ясорубку), гриби – 500 гр, сіль та перець. Технологія приготування майже не відрізняється.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал