Риба на решітці

Риба на решітці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Риба на решітці

  • філе риби (скумбрії, лосося): 2 шт.
  • вино червоне: 1 склянка
  • цукор: 1 ч. ложка
  • гірчиця: 1 ч. ложка
  • чебрець: 1 ст. ложка
  • розмарин: 1 ст. ложка
  • лавровий лист: 2 шт.
  • перець білий мелений: за смаком
  • лимон: 1 шт.
  • сіль: за смаком

Як приготувати Риба на решітці

Готуємо так:

1.  Зробити винний маринад: цукор з’єднати з вином, гірчицею, перцем, лавровим листом, розмарином, посолити, поперчити. Залити філе маринадом і залишити на 1 годину.

2. Загорнути рибу у фольгу, смажити на решітці 10 хв. з одного боку, 10 з іншого. Готову рибу полити лимонним соком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал