
Риба на решітці
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Риба на решітці
- філе риби (скумбрії, лосося): 2 шт.
- вино червоне: 1 склянка
- цукор: 1 ч. ложка
- гірчиця: 1 ч. ложка
- чебрець: 1 ст. ложка
- розмарин: 1 ст. ложка
- лавровий лист: 2 шт.
- перець білий мелений: за смаком
- лимон: 1 шт.
- сіль: за смаком
Як приготувати Риба на решітці
Готуємо так:
1. Зробити винний маринад: цукор з’єднати з вином, гірчицею, перцем, лавровим листом, розмарином, посолити, поперчити. Залити філе маринадом і залишити на 1 годину.
2. Загорнути рибу у фольгу, смажити на решітці 10 хв. з одного боку, 10 з іншого. Готову рибу полити лимонним соком.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Паштет з лосося
-
Маринований виноград
-
Гречані млинці з яблуками та сиром
-
Глазуровані курячі крильця
-
Печінковий пеньок