camcumgirls
Риба під соусом з оливками

Риба під соусом з оливками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Риба під соусом з оливками

  • філе риби (тилапія, судак і т.д.): 500 г.
  • помідори: 300 г.
  • цибуля: 150 г.
  • оливки: ½ банки
  • яйце: 1 шт.
  • борошно, сіль, перець, зелень за смаком:

Як приготувати Риба під соусом з оливками

Готуємо так:

  1. Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити. Яйце збити, обваляти у ньому шматочки риби. Потім обваляти в борошні. Посмажити рибу до готовності (по 5-7 хв. з кожного боку).
  2. Цибулю, помідори, зелень  та оливки порізати. Обсмажити цибулю, додати помідори, тушкувати 5 хв. Додати оливки і зелень, посолити. Готувати це 2-3 хв.  На тарілку викласти рибу, полити її соусом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал