Риба по-єгипетськи

Риба по-єгипетськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Риба по-єгипетськи

  • стейки риби - 400 г,
  • помідори - 2 шт.,
  • грецькі горіхи - 4 ст. ложки,
  • родзинки - 2 ст. ложки,
  • рослинна олія - 3-4 ст. ложки,
  • сіль і червоний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Риба по-єгипетськи

  1. Рибні стейки натріть сіллю і перцем, підсмажте на олії до готовності.

  2. Горіхи подробіть і з родзинками обсмажте на олії.

  3. Додайте дрібно нарізані помідори і тушкуйте до готовності.

  4. Перед подачею полийте рибу соусом.

Автор рецепту: Оксана Підгородецька, м. Київ
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Риба по-єгипетськи

  1. Цікавий соус до риби, шкода тільки що не зазначена яка саме це риба. Я наприклад дуже люблю скумбрію, але вона має специфічний запах особливо без додавання лимонного соку. Але якщо її замаринувати, потім підсмажити, а вже потім додати цей соус, повинно бути дуже смачно. Тим паче, що соус незвичайний, родзинки, горіх та помідори не дуже звичне поєднання для української кухні.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал