Риба в горіхово-лимонній паніровці

Риба в горіхово-лимонній паніровці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Риба в горіхово-лимонній паніровці

  • філе морської риби: 750 г
  • яйця: 2 шт.
  • лимон: 1 шт.
  • борошно: 100 г
  • грецькі горіхи (чищені): 50 г
  • панірувальні сухарі : 50 г
  • олія соняшникова: 4 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Риба в горіхово-лимонній паніровці

Готуємо так:

  1. Рибу помити обсушити, нарізати на шматки і збризнути лимонним соком. Натерти сіллю, перцем, обкачати в борошні і відкласти на 5-10 хвилин.
  2. З половини лимона за допомогою тертки зняти цедру. Грецькі горіхи подрібнити на кришку й змішати з меленими сухарями та лимонною цедрою. Яйця збити, додати кілька крапель лимонного соку, сіль та перець.
  3. Вмочувати рибу спочатку в збиті яйця,а тоді обваляти у паніровці й обсмажити на гарячій олії з обох сторін до утворення золотистої скоринки. Подавати гарячою, гарнірувавши овочевим салатом чи рагу.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал