Інгредієнти для приготування: Риба в горщиках з овочами
- судак - 1 шт.,
- картопля - 700 г,
- морква - 300 г,
- цибуля - 2 шт.,
- сметана (20 % жирності) - 2/3 склянки,
- мінеральна вода - 100 мл,
- вершкове масло для смаження,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Риба в горщиках з овочами
- Горщики залийте проточною водою і залиште на 20 хвилин. Воду злийте.
- Рибу почистіть від кісток і поріжте на поздовжні смужки. Посоліть і поперчіть.
- Цибулю поріжте півкільцями, моркву – соломкою, картоплю – прямокутниками.
- На вершковому маслі, злегка посоливши, обсмажте цибулю і моркву.
- Приготуйте соус, змішавши сметану, мінеральну воду і сіль.
- У горщики першим шаром викладіть картоплю, потім – цибулю з морквою, третім шаром – рибу. Залийте соусом.
- Закрийте горщики кришечками і поставте в холодну духовку. Розігрійте духовку до 170 °С і готуйте приблизно 1 годину.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Риба в горщиках з овочами
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Уже втигла випробувати рецепт!Дуже смачно вийшло!Ням-ням 🙂
От приїду до дому обовязково спробую