Риба заливна

Риба заливна

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Риба заливна

  • щука: 1 шт.
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • желатин: 1 ч. ложка
  • лавровий лист: 1 шт.
  • перець чорний горошком: 3-4 горошини
  • сіль та зелень кропу за смаком

Як приготувати Риба заливна

Готуємо так:

1. Щуку почистити, помити, порізати на шматочки. Залити холодною водою і довести до кипіння. Додати, почищену моркву, цибулю, лавровий лист, перець горошком, посолити за смаком і варити 15-20 хвилин на мінімальному вогні.

2. Вибрати з бульйону рибу та моркву, процідити його і гарячим бульйоном залити желатин (взяти ½ л бульйону). Залишити на 20 хвилин, щоб желатин набух, а тоді підгрівати, щоб желатин повністю розчинився (до кипіння не доводити).

3. Зі щуки вибрати кісточки і розкласти філе в тарілки. Моркву порізати, і теж викласти в тарілки разом з зеленню кропу. Залити рибу бульйоном і залишити до загуснення.

* Також заливну рибу можна прикрасити шматочками лимона, маслинами, зеленим горошком, зеленою цибулею тощо.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал