
Риба заливна
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Риба заливна
- щука: 1 шт.
- морква: 1 шт.
- цибуля: 1 шт.
- желатин: 1 ч. ложка
- лавровий лист: 1 шт.
- перець чорний горошком: 3-4 горошини
- сіль та зелень кропу за смаком
Як приготувати Риба заливна
Готуємо так:
1. Щуку почистити, помити, порізати на шматочки. Залити холодною водою і довести до кипіння. Додати, почищену моркву, цибулю, лавровий лист, перець горошком, посолити за смаком і варити 15-20 хвилин на мінімальному вогні.
2. Вибрати з бульйону рибу та моркву, процідити його і гарячим бульйоном залити желатин (взяти ½ л бульйону). Залишити на 20 хвилин, щоб желатин набух, а тоді підгрівати, щоб желатин повністю розчинився (до кипіння не доводити).
3. Зі щуки вибрати кісточки і розкласти філе в тарілки. Моркву порізати, і теж викласти в тарілки разом з зеленню кропу. Залити рибу бульйоном і залишити до загуснення.
* Також заливну рибу можна прикрасити шматочками лимона, маслинами, зеленим горошком, зеленою цибулею тощо.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Чізкейк з журавлиною
-
Салат “Пікантний”
-
Шоколадні кекси з рідкою начинкою
-
Броколі з імбиром
-
Яблучне повидло з родзинками