Риба, запечена в лаваші

Риба, запечена в лаваші

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Риба, запечена в лаваші

  • тріска - 1 шт.,
  • помідори - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • вірменський лаваш - 3 шт.,
  • вершкове масло - 100 г,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • зелень - кілька гілочок,
  • сіль, суміш мелених перців, приправа для риби, червона паприка, хмелі-сунелі, гірчиця і бальзамічний оцет за смаком.

Як приготувати Риба, запечена в лаваші

  1. Рибу помийте, почистіть від луски, черевце надріжте, очистіть від нутрощів і добре промийте. Приготуйте маринад: змішайте оливкову олію з бальзамічним оцтом і гірчицею. Полийте рибу маринадом і натріть спеціями з усіх боків. У серединку викладіть нарізаний скибочками часник. Залиште на 20 хвилин.
  2. Розкладіть перший лист лаваша, змастіть його вершковим маслом кімнатної температури, викладіть рибу. У неї покладіть невеликі шматочки вершкового масла, нарізані півкільцями помідори, кільця цибулі, зелень. Загорніть в щільний рулет, щоб не було щілин. Другий лист лаваша змастіть вершковим маслом і загорніть рибу. Третій лист також змастіть маслом, але перед тим як загортати, викладіть помідори і шматочки сиру. Верхівку лаваша змастіть вершковим маслом. Щільно загорніть рулет у фольгу, в 2-3 шари.
  3. Запікайте в розігрітій до 200 °С духовці 50-60 хвилин.риба в лаваші
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал