
Риба, запечена з апельсином
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Риба, запечена з апельсином
- філе білої риби: 900 г.
- заморожена стручкова квасоля: 500 г.
- апельсин: 1 шт.
- часник: 2-3 зубці
- вершкове масло: 30 г.
- сушений естрагон: 1 ч. ложка
- сіль, чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Риба, запечена з апельсином
Готуємо так:
- Філе риби помити, висушити, натерти сіллю і перцем і поставити в холодильник на 20 хвилин.
- Стручкову квасолю залити кип’ятком на 5-10 хвилин, тоді відкинути на друшляк і дати воді стекти.
- Апельсин помити, висушити, розрізати навпіл. З однієї половинки апельсина витиснути сік, а іншу половинку порізати дольками.
- Часник почистити, помити і порізати пластинками. Половину вершкового масла порізати кубиками, а іншу половину розтопити.
- Змастити маслом середину великого шматка паперу для випічки. Викласти на пергамент філе риби, а поруч з обох боків викласти стручкову квасолю.
- Полити рибу апельсиновим соком, посипати естрагоном, викласти поверх пластинки часнику, дольки апельсинів і кубики вершкового масла.
- Загорнути рибу з квасолею в папір для випічки, покласти на деко і випікати в розігрітій до температури 200˚С духовці протягом 30-40 хвилин.
- Витягнути готову рибу з духовки, розгорнути папір, перекласти рибу з квасолею на тарілку і подавати гарячою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат “З новим роком!”
-
М’ясний рулет з яйцями
-
Пастушачий пиріг
-
Кабачки в яєчно-вершковому соусі
-
Рибні оладки