Риба, запечена з апельсином

Риба, запечена з апельсином

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Риба, запечена з апельсином

  • філе білої риби: 900 г.
  • заморожена стручкова квасоля: 500 г.
  • апельсин: 1 шт.
  • часник: 2-3 зубці
  • вершкове масло: 30 г.
  • сушений естрагон: 1 ч. ложка
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Риба, запечена з апельсином

Готуємо так:

  1. Філе риби помити, висушити, натерти сіллю і перцем і поставити в холодильник на 20 хвилин.
  2. Стручкову квасолю залити кип’ятком на 5-10 хвилин, тоді відкинути на друшляк і дати воді стекти.
  3. Апельсин помити, висушити, розрізати навпіл. З однієї половинки апельсина витиснути сік, а іншу половинку порізати дольками.
  4. Часник почистити, помити і порізати пластинками. Половину вершкового масла порізати кубиками, а іншу половину розтопити.
  5. Змастити маслом середину великого шматка паперу для випічки. Викласти на пергамент філе риби, а поруч з обох боків викласти стручкову квасолю.
  6. Полити рибу апельсиновим соком, посипати естрагоном, викласти поверх пластинки часнику, дольки апельсинів і кубики вершкового масла.
  7. Загорнути рибу з квасолею в папір для випічки, покласти на деко і випікати в розігрітій до температури 200˚С духовці протягом 30-40 хвилин.
  8. Витягнути готову рибу з духовки, розгорнути папір, перекласти рибу з квасолею на тарілку і подавати гарячою.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал