Рибне суфле із цвітною капустою

Рибне суфле із цвітною капустою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Рибне суфле із цвітною капустою

  • рибне філе: 400 г
  • цвітна капуста: 200 г
  • яйця: 2 шт.
  • вершкове масло: 2 ст. ложки
  • сіль: за смаком

Як приготувати Рибне суфле із цвітною капустою

Готуємо так:

  1. Філе риби помити, порізати на шматочки і припустити з додаванням кількох ложок води.
  2. Цвітну капусту розібрати на суцвіття й зварити у підсоленій воді до готовності. Відкинути на друшляк, щоб стекла рідина, а тоді перетерти крізь сито.
  3. Яєчні білки збити в міцну піну. Рибне філе пропустити через м’ясорубку, додати сіль, жовтки, капустяне пюре, перемішати, обережно ввести білки і ще раз перемішати. Купить модульные картины Львов
  4. Посудину для запікання змастити вершковим маслом, викласти масу і зварити на парі або запекти в духовці при середній температурі до готовності.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал