camcumgirls
Рибні котлети

Рибні котлети

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Рибні котлети

  • філе нежирної риби: 200 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • вершкове масло: 30 г
  • кріп або петрушка: 1/3 пучка
  • манна крупа: 1 ст. ложка
  • яйце: 1 шт.
  • олія для смаження,сіль за смаком

Як приготувати Рибні котлети

Готуємо так:

  1. Цибулю помити, почистити, порізати. Філе риби помити, перекрутити в м’ясорубці разом з цибулею 2 рази. Яйця збити, додати до них манну крупу. Кріп чи петрушку дрібно порізати. Перемішати фарш з яєчною сумішшю. Посолити, додати вершкове масло, перемішати.
  2. Сковорідку з олією розігріти. З фаршу сформувати котлетки та смажити в сковорідці з двох боків, накривши кришкою.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал