Рибні оладки

Рибні оладки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Рибні оладки

  • філе риби (судак, хек, минтай, тріска) - 0,5 кг,
  • цибуля - 4 шт.,
  • яйця - 2-3 шт.,
  • майонез - 2-3 ст. ложки,
  • борошно - 2-3 ст. ложки з гіркою,
  • олія для смаження,
  • зелень кропу і петрушки, лимонний сік, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Рибні оладки

  1. Рибу, краще підморожену, наріжте на шматочки 1х1 см. Додайте трохи лимонного соку, майонез, сіль, перець, подрібнену зелень і цибулю. Потім додайте яйця і борошно, перемішайте.
  2. Смажте оладки на олії з двох боків до готовності.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал