Рибні шашлички. Кулінарний рецепт

Рибні шашлички. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Рибні шашлички. Кулінарний рецепт

  • сьомга - 300 г,
  • креветки - 10-12 шт.,
  • сир - 50-70 г,
  • листкове тісто - 1 лист (250 г),
  • сік лимона, соєвий соус, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • яйце - 1 шт.,
  • кунжут - для посипання.

Як приготувати Рибні шашлички. Кулінарний рецепт

  1. Рибу поріжте невеликими шматочками, посоліть, поперчіть і замаринуйте в суміші лимонного соку і соєвого соусу.

  2. Креветки очистіть. Сир поріжте маленькими кубиками.

  3. Наколіть на шпажки по черзі рибу, сир, креветки.

  4. Тісто поріжте на смужки шириною, приблизно 2 см. Шашлички обкрутіть тістом по спіралі і покладіть на деко.

  5. Шашлички змастіть яйцем і посипте кунжутом.

  6. Випікайте при температурі 180 °C 25-30 хвилин.

 Рибні шашлички, приготовані за цим кулінарним рецеептом, подавайте з легким салатом або свіжими овочами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал