Рибні шашлички. Кулінарний рецепт
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Інгредієнти для приготування: Рибні шашлички. Кулінарний рецепт
- сьомга - 300 г,
- креветки - 10-12 шт.,
- сир - 50-70 г,
- листкове тісто - 1 лист (250 г),
- сік лимона, соєвий соус, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- яйце - 1 шт.,
- кунжут - для посипання.
Як приготувати Рибні шашлички. Кулінарний рецепт
-
Рибу поріжте невеликими шматочками, посоліть, поперчіть і замаринуйте в суміші лимонного соку і соєвого соусу.
-
Креветки очистіть. Сир поріжте маленькими кубиками.
-
Наколіть на шпажки по черзі рибу, сир, креветки.
-
Тісто поріжте на смужки шириною, приблизно 2 см. Шашлички обкрутіть тістом по спіралі і покладіть на деко.
-
Шашлички змастіть яйцем і посипте кунжутом.
-
Випікайте при температурі 180 °C 25-30 хвилин.
Рибні шашлички, приготовані за цим кулінарним рецеептом, подавайте з легким салатом або свіжими овочами.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рулет з індика «Ароматний»
- Закуска з гострим сиром
- Шампіньйони в соєво-медовому маринаді
- Рецепт рулету з оселедця
- Гаряча закуска в беконі