camcumgirls
Рибні тюфтелі на картопляній подушці

Рибні тюфтелі на картопляній подушці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Рибні тюфтелі на картопляній подушці

  • рибний фарш - 500-700 г,
  • картопля - 5-7 шт.,
  • яйця - 3 шт. + 1 жовток,
  • цибуля - 2 шт.,
  • борошно - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • зелень кропу та листя салату для подачі.

Як приготувати Рибні тюфтелі на картопляній подушці

  1. Рибний фарш посоліть, поперчіть, додайте одне яйце і подрібнену цибулю.
  2. Картоплю відваріть, остудіть, помніть товкучкою. Додайте борошно, два яйця, сіль, перець.
  3. Змастіть руки олією. З картоплі сформуйте подушечки для тюфтелей, у вигляді невеликих мисочок.
  4. Зверху викладіть сформовані кульки з рибного фаршу.
  5. Мисочки з картоплею злегка змастіть збитим яєчним жовтком.
  6. Запікайте в духовці до рум’яності.
  7. Готову страву викладіть на листя салату і прикрасьте порізаною зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал