Рибний паштет
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Рибний паштет
- риба (філе пангасіуса) - 600 г,
- яйця - 3 шт.,
- морква - 1 шт.,
- цибуля (червона) - 1 шт.,
- цибуля-порей - 4-5 см,
- сіль, чорний і білий мелені перці,
- оливкова олія - 2 ст. ложки.
Як приготувати Рибний паштет
- Яйця зваріть на круто і поріжте.
- Моркву, цибулю, цибулю-порей, рибу наріжте шматочками. Посоліть, додайте перець, влийте оливкову олію.
- Всі інгредієнти змішайте з допомогою блендера.
- На змащену олією форму викладіть пюре.
- Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-50 хвилин.
- Вийміть паштет з духовки, остудіть у формі, викладіть на блюдо, наріжте шматочками.
Подавайте рибний паштет з солоними огірками та оливками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Мариновані помідори половинками
- Ніжні закусочні трикутнички
- Пісні овочеві котлети
- Шампіньйони в соєво-медовому маринаді
- Рулети “Баклажанофф”