Рибний паштет

Рибний паштет

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Рибний паштет

  • риба (філе пангасіуса) - 600 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля (червона) - 1 шт.,
  • цибуля-порей - 4-5 см,
  • сіль, чорний і білий мелені перці,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки.

Як приготувати Рибний паштет

  1. Яйця зваріть на круто і поріжте.
  2. Моркву, цибулю, цибулю-порей, рибу наріжте шматочками. Посоліть, додайте перець, влийте оливкову олію.
  3. Всі інгредієнти змішайте з допомогою блендера.
  4. На змащену олією форму викладіть пюре.
  5. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-50 хвилин.
  6. Вийміть паштет з духовки, остудіть у формі, викладіть на блюдо, наріжте шматочками.

Подавайте рибний паштет з солоними огірками та оливками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал