
Рибний пиріг із зеленою цибулею, яйцем і стручкової квасолею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Інгредієнти для приготування: Рибний пиріг із зеленою цибулею, яйцем і стручкової квасолею
- листкове дріжджове тісто - 500 г (2 пласта),
- яйця (варені) - 4 шт.,
- зелена цибуля - 50-100 г,
- стручкова квасоля - 200 г,
- філе риби - 250 г,
- майонез (або сметана) - 1-2 ст. ложки,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Рибний пиріг із зеленою цибулею, яйцем і стручкової квасолею
- Три яйця поріжте кубиками. Цибулю поріжте кільцями. Стручкову квасолю відваріть в підсоленій воді до напівготовності (близько 5 хвилин). Все змішайте з майонезом. Філе риби наріжте невеликими шматьчками, посоліть, поперчіть.
- Два пласта тіста розкачайте на невеликі однакові квадрати. У одного пласта відміряйте зверху і знизу по 1 см і виріжте квадрат. Повинна вийти рамочка.
- На деко викладіть пергаментний папір, викладіть один квадрат тіста, зверху накрийте вирізаною “рамкою”. Для “склеювання” використовуйте збите яйце. У центр квадрата викладіть начинку із зеленої цибулі, яйця, стручкової квасолі, потім рибу. Із залишків тіста виріжте смужки, зробіть з них кіски і укладіть по краях пирога. Змастіть тісто збитим яйцем.
- Випікайте при 180 °С 20-30 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска з помідорів та сиру «Гості на порозі»
-
Огірки по-корейськи
-
Сардина в томатному соусі на рослинній олії
-
Фарширований батон
-
Сосиски в тісті