
Рибний суп з гречкою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Рибний суп з гречкою
- картопля – 4 шт.,
- консервований тунець – 1 банка,
- гречана крупа – 1/3 склянки,
- морква – 1 шт.,
- цибуля – 1 шт.,
- олія – 2 ст. ложки,
- чорний перець горошком – 3-4 горошини,
- лавровий лист – 1шт.,
- зелень, сіль – за смаком.
Як приготувати Рибний суп з гречкою
Готуємо так:
1. Картоплю почистити, порізати кубиками й висипати в киплячу воду. Моркву почистити, порізати соломкою, цибулю почистити і порізати маленькими кубиками. Обсмажити моркву і цибулю на олії до золотистого кольору і додати до картоплі.
2. Гречку помити, ошпарити кип’ятком і додати в суп.
3. З консерви злити рідину, рибу розім’яти і додати в суп. Наприкінці додати перець горошком, лавровий лист, подрібнену зелень і сіль за смаком. Витримати суп на маленькому вогні ще 8-10 хвилин, і можна подавати до столу.
4. За бажанням за кілька хвилин до закінчення приготування до супу можна додати 1-2 ст. ложки горілки.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Рибний суп з гречкою
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Смачний суп до посту, цікаво, що з консервами, і швидко готувати