Рибний суп з гречкою

Рибний суп з гречкою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Рибний суп з гречкою

  • картопля – 4 шт.,
  • консервований тунець – 1 банка,
  • гречана крупа – 1/3 склянки,
  • морква – 1 шт.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • олія – 2 ст. ложки,
  • чорний перець горошком – 3-4 горошини,
  • лавровий лист – 1шт.,
  • зелень, сіль – за смаком.

Як приготувати Рибний суп з гречкою

Готуємо так:

1. Картоплю почистити, порізати кубиками й висипати в киплячу воду. Моркву почистити, порізати соломкою, цибулю почистити і порізати маленькими кубиками. Обсмажити моркву і цибулю на олії до золотистого кольору і додати до картоплі.

2.  Гречку помити, ошпарити кип’ятком  і додати в суп.

3.  З консерви злити рідину, рибу розім’яти і додати в суп. Наприкінці додати перець горошком, лавровий лист, подрібнену зелень і сіль за смаком. Витримати суп на маленькому вогні ще 8-10 хвилин, і можна подавати до столу.

4. За бажанням за кілька хвилин до закінчення приготування до супу можна додати 1-2 ст. ложки горілки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Рибний суп з гречкою

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал