
Рибний торт «Святковий»
Інгредієнти для приготування: Рибний торт «Святковий»
- слабосолена риба (форель або сьомга) – 500 г,
- яйця (варені) – 4 шт.,
- рис (відварений) – 4-5 ст. ложок,
- креветки ТМ Flagman – 1 упаковка.
- Для крему:
- м'який сир "Філадельфія" – 100 г,
- сметана – 4 ст. ложки,
- майонез – 4 ст. ложки,
- желатин – 8 г.
- листя салату, зелень петрушки і червона ікра ТМ Flagman – для оздоблення.
Як приготувати Рибний торт «Святковий»
Готуємо так:
1. Жовтки, білки і крабові палички окремо натріть на дрібній тертці.
2. Форму застеліть целофановою плівкою.
3. Рибу поріжте на смужки, викладіть їх на дно і стінки форми.
4. Приготуйте крем. Желатин замочіть в половині стакану води. Коли желатин набухне, розчиніть його на водяній бані. Змішайте сметану, майонез і сир. У підготовлену суміш, помішуючи, влийте желатин.
5. Рибний торт викладайте шарами:
1) крем, 2) терті жовтки, 3) крем, 4) крабові палички, 5) крем, 6) терті білки, 7) крем, 8) рис, 9) крем.
6. Поставте рибний торт в холодильник на ніч.
7. Перед подачею переверніть торт на тарілку. Можна прикрасити зеленню та червоною ікрою.
Flagman – бренд, якому можна довіряти! Вся продукція бренду Flagman виробляється на підприємстві сертифікованому згідно з європейськими стандартами якості. Для фасування, соління та копчення відбирається тільки найкраща сировина від перевірених світових постачальників.
Від імені ТМ Flagman – еталону морських продуктів, вітаємо дорогих читачів із Новим роком та Різдвом Христовим! Кажуть, що морепродукти на святковому столі – до здоров’я, червона риба – до достатку, а ікра – до успіху! Будьте здоровими, багатими і успішними разом з ТМ «Флагман».
-
Котлети з кабачків і капусти
-
Баклажани в аджиці з яблуками
-
Язики в рукаві
-
Помідори під “шубкою”
-
Печінка по-єгипетськи з пітою