Рибний торт «Святковий»

Рибний торт «Святковий»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Рибний торт «Святковий»

  • слабосолена риба (форель або сьомга) – 500 г,
  • яйця (варені) – 4 шт.,
  • рис (відварений) – 4-5 ст. ложок,
  • креветки ТМ Flagman – 1 упаковка.
  • Для крему:
  • м'який сир "Філадельфія" – 100 г,
  • сметана – 4 ст. ложки,
  • майонез – 4 ст. ложки,
  • желатин – 8 г.
  • листя салату, зелень петрушки і червона ікра ТМ Flagman – для оздоблення.

Як приготувати Рибний торт «Святковий»

Готуємо так:

1. Жовтки, білки і крабові палички окремо натріть на дрібній тертці.

2. Форму застеліть целофановою плівкою.

3. Рибу поріжте на смужки, викладіть їх на дно і стінки форми.

4. Приготуйте крем. Желатин замочіть в половині стакану води. Коли желатин набухне, розчиніть його на водяній бані. Змішайте сметану, майонез і сир. У підготовлену суміш, помішуючи, влийте желатин.

5. Рибний торт викладайте шарами:

1) крем, 2) терті жовтки, 3) крем, 4) крабові палички, 5) крем, 6) терті білки, 7) крем, 8) рис, 9) крем.

6. Поставте рибний торт в холодильник на ніч.

7. Перед подачею переверніть торт на тарілку. Можна прикрасити зеленню та червоною ікрою.

Ікра та сьомга ТМ Flagman

Flagman – бренд, якому можна довіряти! Вся продукція бренду Flagman виробляється на підприємстві сертифікованому згідно з європейськими стандартами якості. Для фасування, соління та копчення відбирається тільки найкраща сировина від перевірених світових постачальників.

Від імені ТМ Flagman – еталону морських продуктів, вітаємо дорогих читачів із Новим роком та Різдвом Христовим! Кажуть, що морепродукти на святковому столі – до здоров’я, червона риба – до достатку, а ікра – до успіху! Будьте здоровими, багатими і успішними разом з ТМ «Флагман».

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал