Рибний торт

Рибний торт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Рибний торт

  • риба (філе) - 500 г,
  • морква - 3 шт.,
  • цибуля - 2 шт.,
  • чорнослив - жменя,
  • зелень кропу - 1 пучок,
  • желатин - 1 ст. ложка,
  • сіль - за смаком.
  • Для заливки:
  • молоко - 1 склянка,
  • яйця - 3 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Рибний торт

  1. Рибне філе наріжте смужками. Одну моркву наріжте тонкими кружечками, решту натріть на середній тертці.

  2. Чорнослив розпарте і наріжте на шматочки. Ріпчасту цибулю наріжте, кріп подрібніть.

  3. Прямокутну форму для випічки змастіть рослинною олією і вистеліть папером для випічки.

  4. Торт викладіть шарами: 1 шар – морква (кружечками), 2 – риба, посоліть, поперчіть і посипте половиною норми желатину, 3 – чорнослив (половина), 4 – кріп (половина), 5 – цибуля (половина), 6 – терта морква (половина). Потім шари повторіть.

  5. Зробіть заливку: молоко розмішайте з яйцями, посоліть і залийте торт. Залиште на 15 хвилин.

  6. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці приблизно 1 годину.

  7. Коли торт охолоне, поставте його в холодильник на 2-3 години.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал