
Рис по-лівански із смаженим фаршем і пелюстками мигдалю
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Рис по-лівански із смаженим фаршем і пелюстками мигдалю
- рис - 1,5 склянки,
- вермішель (тонка) - 1/4 склянки,
- яловичий фарш - 100-150 г,
- вершкове масло - 2 ст. ложки,
- пелюстки мигдалю - 50 г,
- оливкова олія для смаження,
- сіль, чорний мелений перець, кориця, гвоздика, мускатний горіх і імбир за смаком,
- зелень петрушки для прикраси.
Як приготувати Рис по-лівански із смаженим фаршем і пелюстками мигдалю
- У каструлі розтопіть вершкове масло і обсмажте вермішель до золотистого кольору. Додайте рис і продовжуйте обсмажувати 3 хвилини.
- Влийте 3 склянками теплої води, посоліть за смаком, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть до готовності. Перемішайте.
- Трохи обсмажте фарш. Додайте оливкову олію і обсмажте до готовності, так щоб фарш був розсипчастим. Посоліть, поперчіть, додайте корицю, гвоздику, мускатний горіх і імбир.
- Пелюстки мигдалю підсмажте на сухій сковороді до рум’яності.
- Рис викладіть на тарілку, зверху посипте фаршем і смаженим мигдалем, прикрасьте зеленню петрушки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат до 8 березня «Кали»
-
Салат до 8 березня «Весняний букет»
-
Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»
-
Апельсиново-кавовий лікер
-
Святкове картопляне пюре «Вулкан»