Рис “Веселка”

Рис “Веселка”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Рис “Веселка”

  • рис: 300 г.
  • зелений горошок консервований: 1 банка
  • кукурудза консервована: 1 банка
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • оливкова олія: 3-4 ст. ложки
  • сушений базилік та сіль: за смаком

Як приготувати Рис “Веселка”

Готуємо так:

1. Рис промити і зварити до напівготовності в підсоленій воді.

2. Цибулю почистити, дрібно нарізати і підсмажити до прозорості на оливковій олії. Моркву почистити, потерти на тертці й додати до пасерованої цибулі. З горошку та кукурудзи відцідити рідину й додати їх до цибулі з морквою. Тушкувати все разом 5 хвилин на невеликому вогні.

3. Додати до овочів рис і тушкувати на невеликому вогні під кришкою до готовності. Насамкінець дати сушений базилік, за потреби – досолити і витримати ще кілька хвилин на невеликому вогні.

Подавати гарячим як гарнір до м’ясних, рибних страв та страв з птиці.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал