Рис з креветками в ананасі «Новий рік на Гаваях»

Рис з креветками в ананасі «Новий рік на Гаваях»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Рис з креветками в ананасі «Новий рік на Гаваях»

  • ананас (свіжий) - 1 шт.,
  • рис (довгозерний, пропарений) - 3 /4 склянки,
  • перець чилі - 1 шт.,
  • перець болгарський (червоний) - 1 шт.,
  • креветки (варено-морожені) - 150 г,
  • кукурудза (солодка, консервована) - 50 г,
  • горішки кеш'ю за смаком,
  • зелень петрушки для прикраси,
  • оливкова олія для смаження,
  • каррі, солодка паприка і сіль за смаком.

Як приготувати Рис з креветками в ананасі «Новий рік на Гаваях»

  1. Невеликий ананас розрізати вздовж на половинки. Акуратно витягнути м’якоть.
  2. На оливковій олії злегка обсмажити подрібнений болгарський перець і перець чилі. Додати креветки і обсмажити. Безперервно помішуючи, додати каррі, паприку і шматочки нарізаного ананаса. Заздалегідь відварений рис змішати з отриманою сумішшю, додати кукурудзу.
  3. Викласти рис в половинки ананаса, посипати горішками кешью і прикрасити зеленню петрушки.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал