Гарнір рис з овочами і креветками

Гарнір рис з овочами і креветками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Гарнір рис з овочами і креветками

  • відварений рис - 300 г,
  • консервована кукурудза - 3 ст. ложки,
  • відварні креветки - 250 г,
  • яйця - 5 шт.,
  • зелена цибуля - 3 пера,
  • морква - 1 шт.,
  • болгарський перець (червоний і жовтий) - по 0,5 шт.,
  • олія - для смаження,
  • порошок каррі та сіль - за смаком.

Як приготувати Гарнір рис з овочами і креветками

  1. Яйця збийте і трохи посоліть. Сковороду злегка змастіть рослинною олією. Спечіть 5 яєчних млинчиків.

  2. Зелену цибулю дрібно поріжте. Моркву і перець поріжте кубиками. На сковороді розігрійте олію, тушкуйте на ній моркву і перець до м’якості. Овочі перекладіть в миску, додайте до них цибулю, креветки і кукурудзу, перемішайте.

  3. Викладіть в сковороду рис, додайте каррі і прогрійте хвилину. Додайте до рису овочі з креветками і прогрівайте ще 3 хвилини.

  4. У кожну формочку викладіть по млинчику, на них – рис з овочами. Злегка утрамбуйте і переверніть на тарілки. Надріжте млинчик зверху хрестоподібно, відігніть «пелюстки». Подавайте страву з соєвим соусом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гарнір рис з овочами і креветками

  1. Я готувала таку страву, але замінила перець грибами (печерицями), бо перець не дуже люблю. Вийшло смачно дуже. Але тепер чоловік просить, щоб я і з перцем приготувала. А рецепт дуже простий, готується швидко і просто. Може хтось порадить ще якийсь соус до рису, тому що не завжди вдома є соєвий соус.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал