Рис з цибулею-порей

Рис з цибулею-порей

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Рис з цибулею-порей

  • рис - 1 склянка,
  • цибуля-порей - 2 шт.,
  • помідори - 2 шт.,
  • маслини - 8-10 шт.,
  • олія - 2-3 ст. ложки,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Рис з цибулею-порей

  1. Цибулю-порей очистіть і поріжте тонкими кільцями, залийте гарячою олією і смажте 4-5 хвилин. Додайте промитий рис. І постійно помішуючи, готуйте ще 5 хвилин.
  2. Зніміть рис з вогню. Додайте дрібно нарізані помідори і нарізані маслини. Посоліть і перемішайте.
  3. Викладіть суміш у форму для випічки, додайте три склянки води і запікайте в розігрітій до 180 °С духовці до готовності.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал