camcumgirls
Рисове печиво

Рисове печиво

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Рисове печиво

  • рисового борошна: 90 г.
  • вівсяного або кукурудзяного борошна: 30 г.
  • розпушувача: 1/2 ч.л.
  • цукру (бажано коричневого): 3 ст.л.
  • масла: 50 г.
  • яйце: 1 шт.

Як приготувати Рисове печиво

1. Змішати рисове і вівсяне борошно, цукор та розпушувач.
2. Додати масло кімнатної температури. Ретельно розтерти з сухими інгредієнтами.
3. Додати яйце.
4. Замісити тісто.
5. Сформувати кульки величиною трохи менше, ніж волоський горіх. Викласти на деко, встелене пергаментом.
6. Ложкою трохи приплюснути кожну кульку.
7. Випікати 10-12 хвилин при 180С.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Автор рецепту: July, м. Рівне
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Рисове печиво

  1. Щойно спробувала свіжоспечені смаколики!!! Клас)) На смак як пісочне печивко з дитинства! Шкода, що порція маленька… Наступного разу пектиму подвійну)

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал