Рисовий пудинг з бананом

Рисовий пудинг з бананом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Рисовий пудинг з бананом

  • рис: 1 склянка
  • молоко: 2 склянки
  • вода: 2 склянки
  • вершкове масло: 100 г
  • цукор: 100 г
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • яйця: 2 шт.
  • банани: 2 шт.
  • дрібка солі
  • цукрова пудра та згущене молоко: для оздоблення

Як приготувати Рисовий пудинг з бананом

Готуємо так:

1. Рис помити, залити водою і варити до напівготовності (приблизно 8-10 хвилин). Тоді воду злити, додати до рису молоко і зварити його до готовності. До вареного гарячого рису додати масло, залишивши трошки для змащування формочок.

2. Жовтки відділити від білків. Жовтки розтерти з цукром та ванільним цукром, а білки збити в густу піну з дрібкою солі. Додати жовтки з цукром та білки до рису і обережно перемішати.

3.  Змастити маслом формочки для пудинга і викласти в них рис. Запікати в духовці, розігрітій до 180 С 40-45 хвилин.

4. Готовий пудинг вийняти з формочок та прикрасити шматочками банана, згущеним молоком та цукровою пудрою.

* За бажанням можна до пудингової маси додати трохи бананового пюре чи ложку-дві згущеного молока.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал