
Рисовий салат з в’яленими помідорами і кедровими горіхами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Рисовий салат з в’яленими помідорами і кедровими горіхами
- рис (довгозернистий) - 1,5 чашки (чашка - 180 мл),
- помідори черрі - 200 г,
- в'ялені помідори - 7-10 шт.,
- маслини - 200 г,
- кедрові горіхи - жменя,
- зелень петрушки - 1 пучок,
- оливкова олія - 4-6 ст. ложок,
- бальзамічний оцет - 2 ст. ложки,
- соєвий соус - 2 ст. ложки,
- сіль за смаком.
Як приготувати Рисовий салат з в’яленими помідорами і кедровими горіхами
- Рис відваріть в підсоленій воді до готовності і злегка промийте холодною кип’яченою водою. Кедрові горіхи обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Помідори черрі наріжте четвертинками або половинками, оливки – кільцями. В’ялені помідори подрібніть.
- У мисці з’єднайте рис, черрі, в’ялені томати, кедрові горіхи і подрібнену петрушку.
- Для заправки з’єднайте олію, оцет і соєвий соус, розмішайте і з’єднайте з салатом. Дайте салату настоятися 15 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
М’ясна страва свинина з абрикосами
-
Десери Сютлач
-
Смузі “Веселка”
-
Домашній коньяк
-
Овочевий кіш