Рисовий салат з в’яленими помідорами і кедровими горіхами

Рисовий салат з в’яленими помідорами і кедровими горіхами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Рисовий салат з в’яленими помідорами і кедровими горіхами

  • рис (довгозернистий) - 1,5 чашки (чашка - 180 мл),
  • помідори черрі - 200 г,
  • в'ялені помідори - 7-10 шт.,
  • маслини - 200 г,
  • кедрові горіхи - жменя,
  • зелень петрушки - 1 пучок,
  • оливкова олія - 4-6 ст. ложок,
  • бальзамічний оцет - 2 ст. ложки,
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Рисовий салат з в’яленими помідорами і кедровими горіхами

  1. Рис відваріть в підсоленій воді до готовності і злегка промийте холодною кип’яченою водою. Кедрові горіхи обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Помідори черрі наріжте четвертинками або половинками, оливки – кільцями. В’ялені помідори подрібніть.
  2. У мисці з’єднайте рис, черрі, в’ялені томати, кедрові горіхи і подрібнену петрушку.
  3. Для заправки з’єднайте олію, оцет і соєвий соус, розмішайте і з’єднайте з салатом. Дайте салату настоятися 15 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал