Ризотто по-гавайськи
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Ризотто по-гавайськи
- рис - 200 г,
- бекон - 100 г,
- консервовані ананаси - 0,5 банки,
- болгарський перець - 1 шт.,
- сир - 100 г,
- зелений горошок (заморожений) - 100 г,
- зелена цибуля - 0,5 пучка,
- рослинна олія - для смаження,
- приправа для плову - за смаком.
Як приготувати Ризотто по-гавайськи
-
Бекон поріжте невеликими скибочками і підсмажте.
-
Засипте рис і підсмажте 3 хвилини у невеликій кількості рослинної олії.
-
Болгарський перець і ананас наріжте шматочками, сир натріть на тертці.
-
Додайте перець, горошок і ананас (разом з соком), влийте 300 мл води і тушкуйте на повільному вогні 10-15 хвилин. Мужские туфли Львов
-
За пару хвилин до готовності додайте приправу для плову.
-
Вимкніть вогонь і дайте різотто настоятися 15-20 хвилин.
-
Перед подачею посипте різотто тертим сиром і подрібненою зеленою цибулею.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Ризотто по-гавайськи
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Цікава ідея з ананасом