Ризотто по-гавайськи

Ризотто по-гавайськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Ризотто по-гавайськи

  • рис - 200 г,
  • бекон - 100 г,
  • консервовані ананаси - 0,5 банки,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • сир - 100 г,
  • зелений горошок (заморожений) - 100 г,
  • зелена цибуля - 0,5 пучка,
  • рослинна олія - для смаження,
  • приправа для плову - за смаком.

Як приготувати Ризотто по-гавайськи

  1. Бекон поріжте невеликими скибочками і підсмажте.

  2. Засипте рис і підсмажте 3 хвилини у невеликій кількості рослинної олії.

  3. Болгарський перець і ананас наріжте шматочками, сир натріть на тертці.

  4. Додайте перець, горошок і ананас (разом з соком), влийте 300 мл води і тушкуйте на повільному вогні 10-15 хвилин. Мужские туфли Львов

  5. За пару хвилин до готовності додайте приправу для плову.

  6. Вимкніть вогонь і дайте різотто настоятися 15-20 хвилин.

  7. Перед подачею посипте різотто тертим сиром і подрібненою зеленою цибулею.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Ризотто по-гавайськи

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал