camcumgirls
Салат айсберг з йогуртовою заправкою

Салат айсберг з йогуртовою заправкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат айсберг з йогуртовою заправкою

  • салат айсберг - 1 середній качан,
  • помідори чері - 200 г,
  • зелена цибуля - 50 г,
  • болгарський перець (жовтий) - 0,5 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • сир з пліснявою - 50 г,
  • йогурт - 200 мл,
  • майонез - 2 ст. ложки,
  • білий винний оцет - 1 ст. ложка,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Салат айсберг з йогуртовою заправкою

 

  1. Качан салату вимийте, розріжте на шість секторів.
  2. Цибулю, перець і помідори вимийте. Цибулю наріжте навскіс, помідори черрі – на четвертинки, перець наріжте дрібним кубиком.
  3. У банці змішайте всі інгредієнти для заправки (йогурт, майонез, оцет, цукор, сіль, перець, часник, тертий на дрібній тертці), закрийте кришкою і збовтайте.
  4. Викладіть салат на тарілку, полийте заправкою, посипте зеленою цибулею, чері, кубиками перцю і розкришеним сиром.

 

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал