camcumgirls
Салат «Альфа»

Салат «Альфа»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат «Альфа»

  • оселедець - 1 шт.,
  • морква невелика - 1 шт.,
  • маринований огірок - 1 шт.,
  • мариновані гриби - 100 г,
  • зелене яблуко - 1 шт.,
  • цибулина маленька - 1 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • майонез за смаком,
  • зелень для оздоблення.

Як приготувати Салат «Альфа»

  1. Відваріть моркву і яйця, охолодіть.
  2. Частину моркви наріжте невеликими кубиками, частину наріжте колечками, з яких зробіть квіточки або зірочки для прикраси.
  3. Яблуко очистіть, видаліть серцевину, наріжте кубиками, збризніть лимоном, щоб не потемніло.
  4. Огірок, варені яйця і гриби також наріжте невеликими кубиками.
  5. Цибулю дуже дрібно наріжте.
  6. Оселедець очистіть від шкіри і кісток, наріжте невеликими шматочками.
  7. Всі підготовлені продукти з’єднайте, заправте майонезом, прикрасьте морквою і зеленню.
Автор рецепту: Юлія Бондарева, м. Артемівськ
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал