Інгредієнти для приготування: Салат «Чотири зірки»
- корінь селери - 110 г,
- морква - 110 г,
- білокачанна капуста - 110 г,
- зелена цибуля - 3 пера,
- йогурт - 75 мл,
- часник - 1 зубець,
- гірчичний порошок - 0,5 ч. ложки,
- оливкова олія - 1 ст. ложка,
- білий винний оцет і лимонний сік - по 1 десертній ложці,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- зерна маку для прикраси.
Як приготувати Салат «Чотири зірки»
1. Корінь селери і моркву очистіть і потріть на тертці. Капусту дрібно наріжте. Зелену цибулю і часник подрібніть.
2. Змішайте всі інгредієнти для заправки, збийте, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Полийте овочі приготованою заправкою, перемішайте. Накрийте плівкою і поставте салат в холодильник як мінімум на годину. Перед подачею салат перемішайте і посипте маком.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пісний салат з буряків та грибів
-
Салат з сиром та виноградом «Французький»
-
Домашній твердий сир
-
Гарбуз, тушкований з яблуками і мандаринами
-
Цвітна капуста, запечена з сиром